Registreer programmagebeurtenissen

Mogelijk moet u technische informatie over applicatieouten verzamelen en indienen bij de klantenservice. Met Kaspersky Password Manager kunt u informatie over programmagebeurtenissen schrijven naar logboekbestanden. Standaard slaat het programma deze bestanden op in de map %ProgramData%\Kaspersky Lab\Kaspersky Password Manager 24.0\Logs op uw apparaat. De namen van bestanden bevatten de datum en de tijd wanneer ze zijn aangemaakt.

Registratie van programmagebeurtenissen inschakelen

Raadpleeg ook

Tracebestanden gebruiken